Valentijn Highlights

Voor alle mensen met dierbaren, geliefden, geheime crushes en al het overige.

Over precies 14 dagen is het dan zo ver! De dag die dit jaar niet onopgemerkt aan je voorbij moet gaan. Een dag waarbij we onze geliefden net dat kleine beetje extra aandacht kunnen schenken.

We hebben het natuurlijk over Valentijnsdag!

In deze tijd van Corona, waarbij de hele wereld even lijkt stil te staan is het misschien geen slecht idee om van de gelegenheid gebruik te maken om ook eens stil te staan bij de mensen die jou dierbaar zijn. Dit is het ideale moment om de personen die jou nauw aan het hart gaan te laten weten hoeveel je van ze houdt!

Om je een duwtje in de goede richting te geven hebben wij een paar Utrechts/Hollandse producten uitgelicht die kunnen helpen deze Valentijn editie zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

  • Verras je geliefde met een prachtig boeket handgeschilderde houten tulpen. (Een keer iets anders dan rozen en een bijkomend voordeel: je hoeft ze geen water te geven!)

HOUTEN TULPEN BOEKET 32CM – Souvenirs Utrecht

  • ”Its Comfy Season!” Organiseer een filmavond op de bank en kruip lekker tegen elkaar aan in jullie matching (unisex) Utrecht Hoodies!

Domtoren Utrecht Sweater Zwart – Souvenirs Utrecht

  • Niets gaat boven een romantisch borrelavondje met je vlam, natuurlijk in Utrechtse stijl met deze coole shotglaasjes!

Utrecht Skyline Shotglaasje – Souvenirs Utrecht De beste shotglaasjes

  • Last but not least: wie denkt aan romantiek, denkt aan: kaarsen! Maak een dierbare blij met een mooie Domkaars in romantisch rood!

Domkaars rood – Souvenirs Utrecht

We hopen je hiermee wat inspiratie te hebben gegeven.

Wij van Souvenirs Utrecht wensen je in ieder geval een liefdevolle dag vol warmte en romantiek!

Terug naar blog