Nieuw Stapelvazen in het assortiment

Tulpenvazen: Van Traditioneel tot Trendy

Heb je ooit het gevoel gehad dat je verdwaalt tussen de talloze prachtige driedelige tulpenvazen van Delfts Blauw? Je bent niet alleen! We begrijpen die keuzestress maar al te goed. Daarom hebben we besloten de traditionele piramidevaas een eigentijdse make-over te geven door nieuwe, trendy kleurcombinaties te introduceren.

Maar dat is nog niet alles! De mogelijkheden zijn eindeloos. Experimenteer door de gestapelde vaas uit elkaar te halen en te combineren met elementen uit andere vazen voor een geheel nieuwe look. Zo blijft deze bijzondere eyecatcher altijd perfect bij je interieur passen, zelfs als je alles verandert.

Koninklijke Tulpenvazen in een Modern Jasje

De geschiedenis van de tulpenvaas gaat terug tot de 17e eeuw , toen Queen Mary deze koninklijke vazen gebruikte om haar paleizen te versieren. Maar vandaag de dag hebben we deze traditionele vazen een moderne twist gegeven, perfect passend bij de hedendaagse interieurs.

Nederlandse Traditie in Hippe Variaties

Laat je creativiteit de vrije loop en speel met kleuren voor een rustig geheel. Dankzij de talloze tuitjes en watercontainers kun je prachtige bloemstukken creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook lang vers blijven. Zo zet je steeds weer een indrukwekkende bloemenpiramide op tafel, ongeacht welke kleurcombinatie je kiest.

Geschiedenis en Moderne Interpretaties

Ontdek de rijke geschiedenis van tulpenvazen, van statussymbolen tot trendy decorstukken van vandaag. Moderne varianten zijn niet alleen functionele vazen, maar echte kunstwerken die een statement maken in elk interieur.
Terug naar blog