Vernieuwde webshop van Souvenirs Utrecht met unieke Blauwe Fiets serviescollectie en expositie 'De Domtoren Ontrafeld

Een Nieuwe Look voor Souvenirs Utrecht

Unieke Utrechtse Souvenirs en Cadeaus

Het is even stil geweest, maar we zijn druk bezig geweest om de webshop van Souvenirs Utrecht in een nieuw jasje te steken. Met een volledig vernieuwde layout en verbeterde gebruiksvriendelijkheid hopen we dat onze klanten online nog makkelijker kunnen vinden wat ze zoeken. Deze stap brengt ons dichter bij ons doel om de ultieme bestemming te worden voor unieke Utrechtse souvenirs en cadeaus.

Nieuwe Producten in de Webshop

Een groot voordeel van de vernieuwde webshop is dat nieuwe producten nu snel en gemakkelijk te zien zijn. Een populaire categorie in ons assortiment is het Blauwe Fiets servies. We begonnen met drie soorten vazen (Nr.1, Nr.2 en Nr.3), een theekopje en een koffiekopje. Sinds vorige week is de collectie uitgebreid met gebaksschoteltjes, espressokopjes en yoghurtschaaltjes. Nieuwe producten zijn altijd even afwachten, maar de reacties zijn tot nu toe zeer positief!

De Domtoren Ontrafeld

Deze zomer is het zover: de Domtoren wordt ontrafeld! Na vijf jaar gehuld te zijn in een stalen jas, straalt Utrechts trots weer in volle glorie. Reden genoeg voor de ondernemers in het Domkwartier om een expositie te organiseren in samenwerking met Utrechtse kunstenaars, studenten van de HKU en diverse ondernemers met fraaie binnentuinen in het Domkwartier.

De opening van de expositie en wandelroute 'De Domtoren Ontrafeld' vond plaats op de verjaardag van de Dom op 26 juni, toen de toren 703 jaar werd. Tot en met 29 september kan iedereen genieten van kunstwerken die allemaal de Dom als onderwerp, inspiratie of uitgangspunt hebben. Wandel mee door het Domkwartier en ontdek deze prachtige werken in de sfeervolle binnentuinen.

De Domtoren: Een Symbool van Utrecht

We zijn enorm blij dat de steigers langzaam verdwijnen en de Domtoren bijna weer volledig zichtbaar is. Hebben we last gehad van de steigers? In mijn ogen niet, het had wel iets speciaals. Maar toch ben ik blij dat alles bijna klaar is. Breng je binnenkort een bezoekje aan de stad? Kom dan zeker even langs in onze winkel en bewonder ook de Domtoren. Het blijft altijd een prachtig gezicht!

Voor meer informatie over onze nieuwe producten en de Domtoren expositie, bezoek onze website Souvenirs Utrecht of volg ons op sociale media.


Met deze vernieuwde webshop en de prachtige expositie in het Domkwartier, is er nog meer reden om Utrecht te bezoeken. Mis het niet en ontdek de unieke charme van de stad en haar bijzondere souvenirs! En vergeet een bezoekje aan onze winkel niet

Terug naar blog