De Beroemde Teckel van Janny van der Heijden en Haar Delfts Blauwe Servies

In een wereld waarin beroemdheden vaak de schijnwerpers delen met hun trouwe viervoeters, is er één teckel die de harten van velen verovert: Nhaan, de harige metgezel van niemand minder dan Janny van der Heijden. Voor degenen die niet helemaal thuis zijn in de wereld van BN’ers, kan de naam misschien nieuw zijn, maar voor degenen die bekend zijn met de charmante Janny en haar culinaire meesterwerken, is Nhaan geen onbekende meer. Deze kleine diva met vier poten heeft niet alleen haar eigen Instagram-account en covershoots voor tijdschriften, maar ze schittert nu ook op een wel heel bijzonder servies van Delfts blauw.

Teckel Nhaan kopen als souvenir of cadeau – Souvenirs Utrecht

Het verhaal van Nhaan is er een van rags to riches. Van een leven in een kennel waar ze niet bepaald de meest geliefde hond was, tot haar glorieuze transformatie tot de ster van het serviesgoed van Janny van der Heijden. Op tweejarige leeftijd werd Nhaan gered door Janny uit haar eenzame bestaan in de kennel. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk geworden, waarbij Nhaan Janny als een schaduw volgt, zelfs tot achter de camera’s. De band tussen hen is er een van wederzijdse liefde en vriendschap, een verhaal dat laat zien hoe dieren ons leven kunnen verrijken en transformeren.

Janny’s teckel is ‘the lady of the house’ | Franska.nl

Het Delfts blauwe servies, ontworpen door Janny van der Heijden in samenwerking met Heinen Delfts Blauw, is een eerbetoon aan deze unieke band. Met meesterschap heeft de schilder van Heinen Delfts Blauw Nhaan tot in de kleinste details vereeuwigd op borden en theekopjes. Het servies sluit naadloos aan op de eerder uitgebrachte collecties van het Sharing Moments servies, waarop tulpen en aapjes centraal staan. Deze samenwerking tussen Janny van der Heijden en Heinen Delfts Blauw is geboren uit een gedeelde liefde voor ‘blauw-op-wit’ porselein, design en functionaliteit.

Het Sharing Moments servies is niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel in de keuken. Als koningin van de keuken heeft Janny haar expertise gedeeld om ervoor te zorgen dat het servies perfect is voor het bereiden en serveren van de lekkerste gerechten. En nu heeft ook Nhaan, de geliefde teckel van Janny, haar eigen plaatsje veroverd op dit prachtige serviesgoed, waardoor ze niet alleen in ons hart, maar ook op onze tafels voortleeft.

Het verhaal van Nhaan en haar Delfts blauwe servies is er een van liefde, vriendschap en de schoonheid van de eenvoudige dingen in het leven. Een herinnering aan de speciale band die we delen met onze trouwe metgezellen en aan de vreugde die ze brengen in ons dagelijks bestaan.

Voor degenen die geïnspireerd zijn geraakt door het verhaal van Nhaan en het prachtige Delfts blauwe servies van Janny van der Heijden, is er goed nieuws. Je kunt het servies van de teckel vinden op onze website, waar je eenvoudig kunt bladeren en bestellen om een vleugje van deze unieke charme aan je eigen tafel toe te voegen. Of, voor een nog persoonlijkere ervaring, nodigen we je uit om een bezoekje te brengen aan onze winkel in het hart van Utrecht.

Onze winkel, gelegen op de Choorstraat 38 in Utrecht, is een ware schatkamer van prachtig Delfts blauw porselein en andere bijzondere creaties. Hier kun je het servies van dichtbij bewonderen, de verfijnde details van Nhaan’s portret ontdekken en zelf ervaren hoe dit servies de perfecte aanvulling vormt op elke tafelsetting. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je te helpen en te adviseren bij je keuze, zodat je met een stukje van dit bijzondere erfgoed naar huis kunt gaan.

Dus, of je nu online winkelt vanuit het comfort van je eigen huis of de sfeer van onze winkel in Utrecht wilt ervaren, wij heten je van harte welkom om de magie van het Nhaan servies van Janny van der Heijden te ontdekken. Kom langs en laat je betoveren door de tijdloze schoonheid en het unieke karakter van dit bijzondere Delfts blauwe servies.

Serviesset Teckel Nhaan 4-delig – Souvenirs Utrecht Serviesset Teckel Nhaan 4-delig
Terug naar blog